Denna webbplats använder cookies. Genom att använda våra tjänster erkänner och godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Ansvarsfullt spelande

Spela för att ha kul - spela ansvarsfullt

Vi vill att spel ska vara underhållande, ett nöje och ett trevligt tidsfördriv. Om du känner att du ibland lägger för mycket tid och/eller pengar på spel så kan det vara bra att ta sig en funderare. Om du spelar för att vinna tillbaka tidigare förluster, spelar för lånade pengar eller för pengar som du inte har råd att förlora, bör du reflektera över dina spelvanor och vilken funktion spelet fyller för just dig. Kanske behöver du ta en paus från spelandet eller möjligen försöka att helt sluta? Vi finns här och kan vägleda dig om du vill. Vi vill här göra dig uppmärksam på de verktyg vi erbjuder som kan hjälpa dig att hålla koll på ditt spelande. Vi rekommenderar alla våra spelare att sätta sina egna gränser, för såväl tid som pengar.

Klicka här för att välja eller ändra dina valda spelgränser.

Spelbegränsningar:

Insättningsgräns

Förlustgräns

Omsättningsgräns

Speltidsgräns

Spelpaus - Du stänger ditt spelkonto i 24 timmar:

-Vecka - Du stänger ditt spelkonto i 7 dygn

-Månad - Du stänger ditt spelkonto i 1 månad

-Om du vill stänga ditt konto permanent eller på obestämd tid, tveka inte att kontakta vår support så hjälper vi dig med det omgående.

Blockera konto:

-Spelpaus - Du stänger ditt spelkonto i 24 timmar.

-Vecka - Du stänger ditt spelkonto i 7 dygn

-Månad - Du stänger ditt spelkonto i 1 månad

-Om du vill stänga ditt konto permanent eller på obestämd tid, tveka inte att kontakta vår support så hjälper vi dig med det omgående.

Stäng av dig från allt spel i Sverige:

Spelinspektionen är tillsynsmyndighet för spelbolag med licens att verka på den svenska marknaden. De tillhandahåller spelpaus.se som är det nationella avstängningsregistret där det går att stänga av sig från allt spel hos alla spelbolag i Sverige. www.spelpaus.se

Självtest:

Genom att göra ett självtest då och då ser du hur ditt spelande förändras över tid. Det tar bara några minuter och du får snabbt en indikation på om du skulle ha riskabla spelvanor och en rekommendation på vad du kan göra åt det. Logga in och klicka här för att komma till självtestet.

Kontakt och Hjälp:

Om du skulle ha spelproblem så är du inte ensam. Det är vanligt förekommande och inget att skämmas över. Det finns stora möjligheter till att få hjälp om det skulle behövas. Om du vill tala med någon av våra interna rådgivare för vägledning, så tveka inte att ta en kontakt med vår support. Vi vill även rekommendera nedanstående externa organisationer som finns tillhands för att hjälpa:

Stödlinjen - Erbjuder anonym och kostnadsfri rådgivning till spelare och anhöriga. Stödlinjen har öppet vardagar mellan 09-21 och du når de på telefon 020-819100. Läs mer på deras hemsida www.stodlinjen.se.

Spelberoendes Riksförbund - Är en sammanslutning av föreningar som finns till för individer med spelproblem och deras anhöriga. Läs mer på www.spelberoende.se